Stam

Leeftijd: 18-23 jaar Geslacht: jongens en meisjes Wanneer: verschillend Ben jij tussen de 18 en 23 jaar, heb je een eigen mening en heb je wel zin in leuke buitenlandse uitstapjes? Word dan stamlid en organiseer samen met andere jongeren je eigen kampen en activiteiten. Als je wilt, kun je doorgroeien tot vrijwilliger, waarbij je andere jeugdleden begeleidt. De stam opkomsten zijn meestal eens in de twee weken op zaterdagavond, na de opkomsten van de jongere speltakken. Elke keer verzinnen twee andere mensen een opkomst, en die opkomst kan echt alles zijn wat je maar kan verzinnen. Ook kan je samen met anderen een weekendje weg organiseren. Naast de normale opkomsten zijn er ook een aantal speciale opkomsten die eens in het jaar zijn.

Beaujolais

Beaujolais is een groot feest georganiseerd door de stam, bij dit feest komen er ook altijd andere scoutinggroepen uit de regio.

Real World

Bij real world blijf je samen met de andere stamleden een week op het clubgebouw wonen. Vaak worden dan verschillende lokalen voor iets anders gebruikt, zo is er een ruimte waar je rustig kan studeren of werken, maar er is ook altijd een ruimte waar we een groot scherm maken en samen films kijken. Verder kook en eet je ook samen. Dus ben je op zoek naar een uitdaging kom dan vooral een keertje langs en kijk of dit ook iets is voor jou!