Bevers

Leeftijd: 5-7 jaar

Geslacht: Jongens en meisjes gemengd

Wanneer: Elke zaterdag van 12:15 tot 14:15

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen van je eigen leeftijd.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting 'bevers' genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Je doet samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leer je spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema "het dorp Hotsjietonia".

De leiding zijn figuren uit het dorp Hotsjietonia, bestaande uit Bas Bos en Stuiter, Keet Kleur & Professor Plof. We doen echt van alles in het bos, van knutselen tot aan broodjes bakken boven een kampvuurtje, hutten bouwen, verkleedfeesten en nog veel meer. Je bent altijd welkom om een keertje te komen kijken, want met meer bevers is het nog gezelliger! Hopelijk tot snel!

Groetjes: Keet Kleur en Professor Plof.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inschrijven bij de bevers? Dat kan hier!

INSCHRIJFFORMULIER SCOUTING VASANTA

Bovenstaand bestand kan je gemakkelijk downloaden als Microsoft word bestand (.docx) en alle benodigde informatie invullen. Na het invullen mag het bestand opgeslagen worden als pdf. en gemaild worden naar [email protected].

bever team

Thijs
ThijsBeverleiding
Kim
KimBeverleiding