Loterij

2 x 2 tickets voor een cheese & wine tasting. Aangeboden door Amsterdam cheese store.

5 tickets voor een avondje discozwemmen bij sportcentrum de Lunet! Volgende week zaterdag te winnen bij onze loterij!

Een boodschap, sporten, vakantie, wandeling; Natuurlijk heb je een rugzak nodig! Maak kans op een van onze 10 prachtige ice watch rugzakken, ter beschikking gesteld door René Kahlé Juweliers!

2 x jaarlidmaatschap van de wijnpartners van siersma wijnadvies

Lekker spelen, ravotten en klimmen! Het kan allemaal bij Monkeytown. Dit leuke indoorspeelparadijs heeft 4 vrijkaarten ter beschikking gesteld voor onze loterij!! Meedoen dus…

De beste ijssalon uit het Gooi heeft maar liefst 3 cadeaubonnen ter waarde van €7,50 ter beschikking gesteld voor onze loterij. Koop dus snel je lot, win en haal een heerlijke coupe bij ijssalon de Hoop!

Ook zo toe aan ontspanning? Bij Linance Huizen verzorgen ze uw ideale ontspanningsmoment. Alles is er mogelijk, van een heerlijke gezichtsbehandeling tot een pedicure. En al dit genieten begint natuurlijk met een geluksmoment bij de loterij van scouting Vasanta… Want Linance heeft een cadeaubon ter waarde van €10,00 euro ter beschikking gesteld voor de loterij!

Tevens beschikbaar gesteld door René Kahlé Juweliers: superleuke sleutelhangers voor aan je sleutelbos! Hebben? Natuurlijk! Koop snel je lot en maak kans!

Misschien wel het meest bekende sportcentrum in Huizen! Je kan er van alles beleven.. zo ook lekker zwemmen en in de sauna gaan! Bij onze loterij kun je een heerlijk saunabezoek winnen. Of je maakt kans op vrijzwemmen samen met 9 vriendjes of vriendinnetjes!

Firesteel

Freeks Wilde Wereld
Nederlands bekendste bioloog reist de hele wereld over op zoek naar unieke diersoorten.

Veiling

20 minuten vliegen Vliegclub Flevo

Ook een plekje aan onze gloednieuwe bar gegarandeerd claimen?? Dat kan! Zorg ervoor dat u altijd een plekje heeft en biedt tijdens de veiling op één van onze 8 barkrukken. Wij zorgen er door middel van een naamplaatje voor dat deze kruk dan ook echt gepersonaliseerd is!

Alweer bijna half 3, tijd om naar scouting te gaan! Dit zit u op uw nieuwe Ice Watch die beschikbaar is gesteld door René Kahlé juweliers! U maakt hier kans op door mee te bieden tijdens de veiling. Alles wat u hoeft te doen is onze veilignmeester laten weten dat hij voor u is..

Examenfeest, BBQ, verjaardag of een trouwdag te vieren? Tijdens de veiling kunt u kans maken op deze partytent op een door u aangewezen locatie! Hij zal dan zelfs voor u worden opgezet en afgebroken, hoe makkelijk kan het zijn!

ET Security uit Almere, een bedrijf dat gespecialiseerd is in veiligheid stelt deze prachtige helm ter beschikking om uitvoering te geven aan uw favoriete hobby! Biedt u mee??